Loyalty & Promotie

Speel in op wensen van de individuele consument.

Met een uniek en innovatief platform laten we alle beperkingen van traditionele promotie-activiteiten achter ons. Met Boxplosive kunt u structureel en kostenefficiënt werken aan meer beleving, meer aankopen op uw fysieke locaties en een hogere klantloyaliteit. Boxplosive reikt u de tools aan om klantgericht loyalty-acties en -promoties te ontwikkelen en te analyseren. Uitgangspunt is om online te communiceren en de consument te verleiden tot een aankoop in de fysieke winkel. Daarmee slaan we op unieke en revolutionaire wijze een brug tussen de online wereld en stenen winkels!

Inzicht in koopgedrag.

Dankzij Boxplosive krijgt u een gedetailleerd inzicht in consumentengedrag. Binnen de kaders van de privacywetgeving (Wbp) worden waardevolle data verzameld en geanalyseerd. Het platform biedt rijke informatie over het profiel en koopgedrag van uw klanten, om zeer gericht acties te kunnen initiëren, waar nodig te verfijnen en te differentiëren. Met het Boxplosive-platform kunt u optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de (individuele) consument. U kunt continu werken aan een positieve beleving door de consument, resulterend in meer aankopen en een hogere klantloyaliteit.

Online en offline communicatie.

Hoe u uw loyaltycampagnes vormgeeft en welke kanalen en devices u inzet, is aan u. Boxplosive adviseert u hierbij; we delen graag onze kennis en ervaring ten aanzien van usability voor de consument. Wilt u promoties, event-driven campagnes, spaarprogramma’s en/of klantkaartprogramma’s digitaal aanbieden (via een mobiele site en/of app, social media of anders)? Of wilt u unieke promoties aanmaken en printen of drukken, of opnemen in een folder of nieuwsbrief? Het Boxplosive-platform sluit naadloos aan op een omnichannel strategie (zie ook ‘visie’) en geeft u daarmee een enorme voorsprong.

 Lees meer

 

 ’Bereik en betrek consumenten vanuit verschillende kanalen, voor een aankoop op fysieke locaties'

 

The more you know, the more you sell

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen