Privacy and cookie policy

 

Via Boxplosive.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Boxplosive acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Boxplosive is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 5 september 2013.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van Boxplosive.nl laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Bij het invullen van het contactformulier vragen wij om de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt. Met uitzondering van derden die rechtstreeks betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst die u met ons sluit.

Beveiliging

Wij nemen technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen, die voldoen aan de huidige stand van de techniek, om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en vervolgens in uw apparatuur wordt opgeslagen. Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren zal deze opgeslagen informatie, indien u onze website een volgende keer bezoekt weer naar onze servers of die van de betreffende derde partij teruggestuurd worden.

Google

Als deel van de Google Analytics dienst worden er via onze website cookies geplaatst van Google.

Met behulp van Google Analytics en deze cookies houden wij rapportages bij over hoe bezoekers deze website gebruiken. Het is mogelijk dat, wanneer Google hiertoe wettelijk verplicht wordt of voor zover derden de informatie namens Google verwerken, deze informatie aan derden verstrekt wordt.

Op het gebruik van de data door Google en/of derden hebben wij geen invloed. Daarnaast hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Leest u de privacyverklaring van Google (welke regelmatig kan wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Gebruik van sessie cookies

Om in kaart te brengen welke onderdelen van de website u heeft bekeken met uw laatste bezoek plaatsen wij sessie cookies. Op deze manier kunnen wij onze website zoveel als mogelijk aanpassen aan uw surfgedrag. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactgegevens aan het einde van de verklaring. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. 

Contact

Boxplosive BV

Bezoekadres: Professor Verbernelaan 35

5037 AD Tilburg (NL)

T: +31 (0)13 711 51 75

E: info@boxplosive.nl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen