IT

Volledig geïntegreerde ICT-oplossing.

Middels het online Boxplosive-platform kunt u op uw eigen site, een speciale actiesite of andere devices op ieder moment campagnes en aanbiedingen aanmaken en realtime bijsturen. De basis is een unieke en innovatieve technologie, die zowel in bestaande applicaties kan worden geïmplementeerd als naar een nieuwe omgeving kan worden vertaald.

Compatible met bestaande applicaties.

Het Boxplosive-platform is gebouwd met .NET technologie voor Windows Server. Een Application Programming Interface (API) draagt zorg voor een naadloze (eenmalige) integratie in nagenoeg iedere (bestaande) web- en/of mobiele omgeving en instore ICT-systeem. Er hoeft dus géén extra hardware, een nieuw netwerk of andere infrastructuur in de winkel of op het hoofdkantoor te worden geïnstalleerd. Technologie en de online wereld veranderen snel, daar speelt Boxplosive vanzelfsprekend voortdurend op in. Innovatie staat voorop; het is een toekomstbestendig platform.

Veilig en gebruiksvriendelijk.

Boxplosive biedt een veilige oplossing voor de realtime verbinding tussen uw internet- en mobiele kanalen en (kassa)systemen op de points of sale. Het garandeert u een efficiënte, effectieve en fraudebestendige verwerking van uw loyalty- en promotie-acties. Boxplosive verzorgt desgewenst een demonstratie of trainingen op maat, om u alle mogelijkheden te laten ontdekken.
 

Boxplosive geeft met innovatieve technologie vorm en inhoud aan klantloyaliteit

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen