Voor wie

Boxplosive, voor iedere organisatie die voorwaarts wil.

De huidige tijd vraagt om frisse ideeën en nieuwe (marketing)concepten. De markt verandert immers in hoog tempo, niet alleen als gevolg van de economie, maar vooral onder invloed van technologie. Met het geavanceerde loyalty- en promotieplatform van Boxplosive kunt u als retailorganisatie, A-merk of leisure-organisatie uw klant op gerichte en onderscheidende wijze bereiken.

Voor iedere organisatie met fysieke verkooppunten.

Het Boxplosive-platform is de oplossing voor iedere organisatie die het contact met zijn klanten naar een hoger level wil tillen, de beleving wil vergroten en méér omzet in de fysieke omgeving wil genereren. Voor elke organisatie met fysieke verkooppunten en enige schaalgrootte is het Boxplosive-platform interessant.

We spreken de taal van de ICT’er èn de marketeer. 

Boxplosive ontwikkelde het platform vanuit twee disciplines: marketing en ICT. We spreken de taal van de ICT’er, die vanzelfsprekend hoge eisen stelt aan functionaliteit, stabiliteit, architectuur, innovatie, de ondersteuning tijdens de implementatie, een eenvoudige toepassing op de verkoopvloer èn de prestaties. De marketeer wil vooral weten hoe het loyalty- en promotieplatform is in te bedden in de strategie en vooral: welke resultaten er met het Boxplosive-systeem behaald kunnen worden. Wat de insteek ook is, Boxplosive begint met een advies en een oplossing op maat.

Lees meer

Werken aan klantloyaliteit, met de unieke oplossingen van Boxplosive

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen